Komend weekeinde zijn de clubs, onder de topklasse, toe aan de derde speelronde. Hier en daar staat de hatelijke nul nog op het bord, terwijl elders al met een glimlach wordt gekeken naar de ranglijst. Hier volgt een overzicht van de duels die nadrukkelijk zullen worden uitgelicht.

 

De onbetwiste topper in het zaterdagvoetbal is dit weekend de burentwist tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys. Het Leidsch Dagblad zal dat duel aandachtig volgen, evenals de andere duels in de top-en hoofdklasse. Verder is er ruimschoots aandacht in de krant voor de volgende ontmoetingen: GHC- Alexandria’66, Roodenburg- MVV’27, FC Boshuizen- Papendrecht, Meerburg- ROAC en DoCoS versus Bernardus. Uiteraard gekoppeld aan het overzicht. De redactie van leidenamateurvoetbal.nl gaat zich opmaken voor andere boeiende wedstrijden die op de rol staan: RCL-Spijkenisse en FC Rijnvogels- DSO (1B), Valken’68- Gouda (2C), Perkouw- Koudekerk en WDS- TAVV (3A), Fortius- Kagia (3A, west 1), DoCoS- Hazerswoudse Boys, Leidsche Boys- Blauw Zwart en VVSB- Woubrugge, de drie laatste duels uit de vierde klasse A. Dit voor wat betreft het programma op de zaterdag.

 

Van de tweede dag van het weekend komt onze redactie inhoudelijk terug op de duels: Neptunus- SJC en Nieuwerkerk- UVS (1B), Woerden- UDO (2C), DOSR- SEP en Voorschoten’97- Alkmania (3A). Een en ander is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Hou de website en krant in elk geval in de gaten, zodat een ieder volledig op de hoogte is van het regionale voetbal.