De competitie is bijna toe aan een inhaalprogramma en een nieuw rondje bekerduels voor het district West 2. Bijna, want komend weekend is er nog een speelronde die er mag zijn.

 

Het Leidsch Dagblad pakt uit met de duels uit de topklasse, voor speelronde tien zijn dat: FC Lisse- ARC, Barendrecht- Rijnsburgse Boys, Katwijk- HHC en Harkemase Boys tegen Noordwijk. Uit de hoofdklasse komt er een wedstrijdverslag van Sportlust’46 tegen het naar eerherstel snakkende Quick Boys en Ter Leede versus SDC Putten. Daarnaast worden de verrichtingen gevolgd van en bij FC Rijnvogels- Nootdorp en een klasse lager van de streekderby tussen Valken’68 en Oegstgeest. Van de zondagcompetitie is de keuze gevallen op het duel van VVSB in de topklasse tegen De Treffers en het eersteklasse duel van UVS met Excelsior’20. Uiteraard zal er ook een compleet overzicht terug te vinden zijn met doelpuntenmakers, uitslagen en andere wetenswaardigheden.

 

Leidenamateurvoetbal.nl zal ook de nodige aandacht geven aan het voetbal in de regio. Het gaat hierbij om de navolgende ontmoetingen: Delta Sport- RCL en GHC- Spijkenisse (eerste klasse), Roodenburg- LYRA (tweede klasse), LSVV’70- VCS en Naaldwijk- vv Leiden (derde klasse) en Blauw Zwart- Football Factory en GWS tegen Woubrugge uit de vierde klasse. Een dag later is er ook een karrenvracht aan aantrekkelijke duels, waarbij de volgende krakers zullen worden uitgelicht: Neptunus- FC Boshuizen (1e klas), Wilhelmus- UDO (2e klas), SVLY- SJZ en Voorschoten’97- DHL (beide 3e klas) en Gol Sport- Bernardus en FC Rijnland- MMO, duels in de vierde klasse.

 

Een en ander is altijd onder voorbehoud, want in het leven is immers bar weinig zeker. Denk aan waar de regen valt of wat dan ook. Onze redactie nodigt de lezer graag uit om volgende week maandag e.e.a. terug te lezen. En natuurlijk zal er ook op diverse andere dagen content worden geplaatst in de krant dan wel op de website, dus zorg ervoor dat je elke dag op de hoogte blijft. Voetballend Leiden slaapt immers nooit…