Komend weekend beginnen de meeste ploegen al aan de elfde speelronde. Het is een speeldag die valt voor een inhaal-en bekerprogramma, een week later. Een mooi moment dus om nog even te knallen. Het programma staat weer bol van de aantrekkelijke duels, waarvan bij deze een overzicht.

In de topklasse zullen de navolgende duels worden gevolgd door het Leidsch Dagblad: de kraker tussen IJsselmeervogels en Noordwijk, GVVV- ARC, Katwijk- Excelsior’31, Montfoort- FC Lisse en SVZW- Rijnsburgse Boys. Uit de hoofdklasse wordt het duel tussen Quick Boys en het Veenendaalse DOVO naar voren geschoven. Van de topklasse der zondagamateurs wordt het duel WKE- VVSB al op zaterdag gespeeld, ook hiervan zal het LD kond doen. Andere zondagclubs spelen wel gewoon op die dag en verslagen zullen dientengevolge worden geschreven over UVS- VUC, de Zoeterwoudse clash tussen Meerburg en SJZ en de ongekende burentwist van Alkmania en DOSR.

Op de website leidenamateurvoetbal.nl zal er een stroom van informatie komen van diverse andere velden. Zo zullen volgende week maandag aan bod komen: GHC- Delta Sport, ‘s- Gravenzande- RCL, Vitesse Delft- FC Rijnvogels (eerste klasse), DSVP- Roodenburg en Valken’68- Haaglandia (tweede klasse) en Loosduinen- Lugdunum en LSVV’70 vs Leiden uit de derde klasse. Woubrugge zal worden gevolgd in het uitduel bij UVS.
Van de zondagse duels valt er van alles terug te lezen over Pancratius- FC Boshuizen, SJC- Excelsior’20, Voorschoten’97- SVLY, ASC- FC Rijnland en Warmunda tegen Roodenburg. En er komt vast nog meer om de hoek kijken, maar dat kan de lezer dan vast zelf wel vinden.

Alle voetballiefhebbers alvast veel plezier toegewenst langs de velden. Laten we hopen op hartverwarmend voetbal!