ts-roodenburgYoussef Harroui maakte aan het begin van het seizoen veel indruk bij de zondagtak van Roodenburg met zijn goede spel. Het 19-jarige talent scoorde bovendien drie doelpunten. Jammer genoeg kwam bijna drie weken geleden in de competitiewedstrijd tegen Kickers ’69 een einde aan de goede reeks wedstrijden van de jongeling.

Harroui raakte op het eerste gezicht bij het uitduel in Leimuiden zwaar geblesseerd; hij kermde het uit van de pijn en de verwachting was dat hij zich moest richten op volgend seizoen. Het talent loopt inmiddels weer op het veld met de bal aan zijn voet.

Harroui: ,,Ik doe gewoon alweer voorzichtig looptrainingen op dinsdag en vrijdag. Daarnaast ga ik ook twee keer naar een goede fysiotherapeut, Jaco de Wolf. Het gaat tot nu toe erg goed. De verwachting is dat ik eind januari weer mee kan spelen. Dus gelukkig valt de blessure mee, want ik had zelf ook wel verwacht langer uitgeschakeld te zijn. Uiteindelijk heb ik waarschijnlijk een spier ingescheurd; in eerste instantie werd er namelijk gezegd dat mijn hamstring volledig afgescheurd zou zijn. Gelukkig was die constatering dus onjuist. Dan had ik namelijk nu geen looptrainingen kunnen doen.’’

Opmerkelijk was dat de Roodenburg-selectie Harroui dezelfde avond nog kwam bezoeken in het Rijnland ziekenhuis. Kwam het als een verrassing of had je het wel verwacht? Harroui: ,,Eigenlijk had ik het stiekem wel verwacht, maar echt complimenten aan de groep wat dat betreft. Het gaf mij echt vertrouwen dat zij mij niet zomaar lieten stikken, maar met mij meeleefden.’’

Youssef, Leidenamateurvoetbal.nl wenst jou een spoedig herstel toe en wij hopen dan ook van harte dat je eind januari weer competitie kan spelen.