De komende anderhalve week staat er ook weer het nodige op het programma op deze site. Nog niet alle data van publicatie zijn duidelijk, maar wel is zeker dat de onderstaande subjects zullen worden gepubliceerd.

 

Deze week zijn er zelfs twee wedstrijden die worden belicht in de ’Voorbeschouwing van de Week’. Zo gaat RCL op bezoek bij Delta Sport en daar wil de redactie van tevoren even bij stil staan. Ook de streekderby tussen Valken’68 en Oegstgeest is aanstaande en voor die wedstrijd benaderden wij een speler van de twee teams. Afgelopen weekend werd het ‘Coming Out Day Voetbaltoernooi’ gehouden bij Bernardus en daar blikt onze redactie op terug.

 

Komende maandag is er volop aandacht, zoals al wel vermeld, voor een reeks wedstrijden uit de eerste tot en met de vierde klasse. Daarna gaat onze redactie terugblikken op de eerste serie wedstrijden voor de eerste rustdag (of beker dan wel inhaal). De vaste rubriek Hemd van het Lijf zal ook niet ontbreken, waarbij nog even in het midden wordt gelaten wie er dit keer aan het woord komt. Het spelers-en topscorersklassement zal niet alleen geplaatst worden, maar we zullen ook wat meer op details in gaan voor wat betreft de cijfers.  In ‘Uit de oude doos’  komt Rene Kamminga aan bod, terwijl ook Jan Leget en Bles Zuma staan te trappelen. Altijd leuk om weer terug in de tijd te gaan. Een nieuwe column zal terug te vinden zijn, dit keer van de hand van RCL-trainer Frank Bloemheuvel.

 

Daarnaast zullen er ongetwijfeld andere nieuwtjes worden geplaatst. Het staat de lezer vrij om eventuele nieuwtjes aan te leveren of zelf in de pen te klimmen. De eindredactie blijft overigens wel altijd in handen van de redactie van leidenamateurvoetbal.nl. Op voorhand danken wij eventuele liefhebbers om ons verder te helpen de website verder te verfraaien.