De eerste seizoenshelft wordt afgesloten met voor de meeste ploegen de twaalfde en de dertiende wedstrijd. Daana is het tijd voor de kerstboom, sneeuw, eet-en drinkgelag en kan de batterij aan de adapter. Een en ander wordt voorlopig nog voorafgegaan door het eerste speelweekend in december. Wederom een aangenaam programma.

Het Leidsch Dagblad slaat de tenten op bij de volgende duels in de topklasse: ARC- Excelsior’31, Noordwijk- HHC Hardenberg, Rijnsburgse Boys- Montfoort, Barendrecht- Katwijk en FC Lisse- SC Genemuiden. Het kan voorts smullen geblazen worden bij Voorschoten’97- Quick Boys in de hoofdklasse, ploegen die afgelopen weekend ook al tegenover elkaar stonden in de beker. Ook Ter Leede- Huizen wordt bezocht en dat geldt ook voor de kraker in 1B tussen FC Rijnvogels en GHC. Een dag later zijn VVSB- Achilles’29 (topklasse), FC Boshuizen- VELO (1B) en FC Lisse- ROAC aan de beurt. Vanzelfsprekend zal alles aanstaande maandag terug te lezen zijn.

Dat geldt ook voor tal van wedstrijden waar leidenamateurvoetbal.nl ruimschoots op zal terugkomen. Het gaat hierbij om RCL- Alexandria’66 (1B), Forum Sport- Valken’68 en Roodenburg- RAS (2C), Lugdunum- Houtwijk, Leiden- Duindorp en Naaldwijk- LSVV’70 (allen 3B), Football Factory- Docos en Woubrugge- Hazerswoudse Boys (beide 4A). Van de zondagcompetitie worden Papendrecht- SJC (1B), SJZ-Alkmania, Teylingen- Voorschoten’97 (beide 3A), ASC- Roodenburg en FC Rijnland- Gol Sport uitgelicht. En daarbij blijft het zeker niet, maar onze redactie klapt niet voor de volle honderd procent uit de school. Voor deze speelronde zijn er voorbeschouwingen van Forum Sport- Valken en FC Rijnvogels- GHC. En…nog veel meer over het voetbal in de Leidse regio.

Mocht je als deelnemende club graag eens een interview terug willen lezen met een topper uit een grijs verleden, mail de gegevens van de persoon in kwestie dan door aan onze redactie via: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Ook voor andere suggesties staan wij in principe open. Lees zo onder meer bijvoorbeeld het interview van de week met trainer Rob van den Wijngaard. Naar wie ben jij benieuwd? Van wie hoorde jij al een tijd niet veel meer (uiteraard gerelateerd aan het voetbal uit de Leidse regio). Veel leesplezier en alvast kijkgenot komend weekend langs de velden.