Terwijl Leiden zich weer aan het opmaken is voor het Lunapark, de optocht, haring en wittebrood, de bierpomp en tal van andere festiviteiten, hierbij alvast een beknopte vooruitblik op onze website in de komende week.

 

Zoals eerder gesteld zal er maandag ruimschoots aandacht zijn voor wedstrijden die komende zaterdag en zondag gespeeld zullen gaan worden. Op zaterdag worden alle klassen belicht, terwijl het vizier op de zondag vooral gericht is op de eerste, derde en vierde klasse. Van alle duels zal er 1 ontmoeting met meer dan gemiddelde omvang worden aangemerkt als de nabeschouwing van de week.

 

In de loop van de week zal er ruimte worden gemaakt voor het spelersklassement en de lijst der topschutters. Halverwege de week lichten wij de spelers eruit die op zijn gevallen in het desbetreffende weekend. Ook wil de redactie nog even terugkomen op een interview dat al geplaatst is met Adem Aksoy met als titel ‘Held blij met Roodenburg en het leven’. Meer dan de moeite waard om te lezen, indien dat nog niet is gebeurd.

 

Isaac van Weerlee zal aan de tand worden gevoeld over het voetbal in voorgaande decennia in de rubriek de Uit de Oude doos. In een andere rubriek, Hemd van het Lijf, zal Rocky Poulina van Football Factory (voorheen onder meer Lugdunum en FC Boshuizen) denkbeeldig zijn torso tonen.

 

Volgende week zal onze redactie ook uitpakken met twee ruime voorbeschouwingen in verband met de speelronde van 1 en 2 oktober. Gezien die data zullen we ook een item plaatsen over het Leidse voetbal in samenhang met het 3 Oktober-feest.

 

Om niet geheel uit de school te klappen, laat de redactie het hier even bij. Volg de website en mocht je suggesties hebben, in de pen willen klimmen of ons op een andere manier van informatie willen voorzien….open armen wat ons betreft.