Het amateurvoetbal in Leiden en omgeving leeft! Het lijkt een gewaagde conclusie maar ga maar na, de meeste clubs presteren heel behoorlijk. Denk aan de topklassers maar ook daaronder clubs als FC Boshuizen, RCL of UVS. Wat te denken van debutant GHC?

Het is leuk om te zien dat genoemde ploegen, ik zag ze allemaal persoonlijk aan het werk, niet alleen binnen de lijnen maar ook daarbuiten steeds professioneler te werk gaan. Een duidelijke visie, trainers die daar bij passen en plannen voor de nabije toekomst. Prima signalen die ik als trainer toejuich!

alfons groenedijk leidenamateurvoetbalOm het nieuws zo goed mogelijk te volgen van wat er zich allemaal afspeelt binnen de Leidse regio kijk ik regelmatig even op deze site, een ware vergaarbak van al het nieuws. Welke trainers komen en gaan, cijfers en weetjes, interviews met spelers, trainers etc. Daarom past de site over het Leidse (regio) amateurvoetbal ook zo goed bij de ontwikkeling die het voetbal doormaakt.

Kwaliteit en ambitie, het komt allemaal samen! Als ambassadeur zou ik het toejuichen dat alle clubs zich zouden verbinden, een mooie uitdaging voor 2012, een jaar waarin ons heel veel te wachten staat! 

Ik wens u allen een heel fijn, gezond en sportief jaar toe!!

Met vriendelijke groet, Fons Groenendijk