Naast de eerder al genoemde duels die onze redactie uitvoerig zal belichten in een overzicht aanstaande maandag, hierbij nog enkele wetenswaardigheden over het programma van komende week.

 

Ook alle uitslagen en standen van de regioclubs zullen worden verzameld en worden geplaatst. Verder zal de rubriek Hemd van het Lijf invulling krijgen met enkele spelers die de vragenlijst hebben voorzien van hun antwoorden. Midden in de week blikt onze redactie vooruit naar de tweede speelronde.

 

Een van onze columnisten komt op de proppen met een nieuwe column, terwijl ook de eerste topscorerslijsten per klasse zullen worden gepubliceerd. Aan het einde van de week volgt het eerste spelersklassement. Hierbij zullen eerste en tweede klasse enerzijds en de derde en vierde klasse anderzijds worden opgesplitst.

 

 Ongetwijfeld komt er nog meer aan bod en daarvoor is het aan te raden de website te volgen. Voor clubs met relevante nieuwtjes staat onze website uiteraard ook open. Veel kijkplezier op de velden en graag tot ziens op leidenamateurvoetbal.nl.