Van de ingelaste duels gingen afgelopen zaterdag slechts twee duels door. Hierdoor komen uiteraard een aantal geplande verslagen te vervallen. Wel besteedt onze redactie aandacht aan de duels FC Rijnvogels- GHC (1B) en Woubrugge-Hazerswoudse Boys (4A). Daarnaast komen er vandaag en in de rest van de week tal van andere items langs.

Zo zal er aandacht zijn voor het topscorersklassement en voor ons klassement van de spelers van het jaar. Een tussenbalans kan worden opgemaakt. Tevens maakt de redactie van leidenamateurvoetbal een begin met een terugblik op de eerste seizoenshelft. Alle clubs komen daarbij aan bod. Met spelers en trainers kijken wij even terug naar de afgelopen maanden.

Voorts zal er nieuws komen van het trainersfront en komen er enkele vaste rubrieken om de hoek kijken. En welke ploeg wordt de Ploeg van het Jaar? Binnenkort zal onze redactie dat bekend maken. Aanstaande vrijdag publiceren wij deel 1 van de 71-punten quiz. Een week later volgt deel 2. Onze website zal ook de komende weken nieuws blijven brengen, ondanks het feit dat de competitie even stil is komen te liggen.

Genoeg stof in elk geval, dus blijf de website gerust volgen. Ook al omdat onze redactie lang niet alles heeft prijs gegeven met deze berichtgeving.