Afgelopen weekend werd er gebekerd en stonden er slechts enkele inhaalduels op het programma. Toch viel er weer meer dan voldoende uit te halen en daarvan is het meeste inmiddels geplaatst. Ook was er aandacht voor enkele spelers van clubs die niet eens in actie kwamen. Her en der zijn er ook fraaie foto’s geplaatst, mede met dank aan Modeco Art. Natuurlijk wordt er deze week vooruit gekeken naar komend weekend. Weer een bomvol programma. Voor de komende dagen is er op deze website ook weer voldoende te genieten. Een beknopt overzicht alvast.

Floris van der Geest van RCL maakte na lange tijd uitgeschakeld te zijn weer zijn rentree in de hoofdmacht bij RCL. Met hem blikten we terug op de nare periode die dus achter hem ligt. De column wordt deze week gevuld door Herman Hanepen ofwel Ruud Fray, als altijd met een knipoog. Deze week zal ook deel 1 van het interview met Bles Zuma worden geplaatst. Een week later komt deel twee aan bod met deze technische voetballer uit het verleden.

In het Hemd van het Lijf is het dit keer de beurt aan Thom Wijnalda. Ook de moeite van het lezen waard. Met Ed Kluivers, trainer van Lugdunum, bekijken we wat er aan de hand is bij Lugdunum en praat de redactie over zijn toekomst. Kluivers gaf vorige week namelijk te kennen na dit seizoen een andere uitdaging te zoeken. Zoals gezegd blikken we vooruit met een wedstrijd van de week. Welke dat is, houdt onze redactie nog even voor zich. Evenals andere onderwerpen die spoedig gedeeld gaan worden met de lezer. In elk geval kan andermaal worden gesteld dat zich wederom een club heeft aangemeld bij leidenamateurvoetbal.nl!!!!!

En voorts vragen wij nog steeds of de lezer ook eens in de pen wil klimmen. Leuke anekdotes, een mening, een idee, een verhaal over een wedstrijd uit het verleden…noem het op. De redactie is in principe genegen elk leuk c.q. waardevol  artikel te plaatsen. Dus schroom niet ons te schrijven…