Veel vakanties zijn achter de rug. Er is uitgerust, gemijmerd, genoten en veelal gebaald van het bij vlagen herfstachtige weer. Anderen hadden meer geluk en genoten wel van veel uren zon. De voetbalcomplexen gaan of zijn net open en de eerste trainingsarbeid gaat verricht worden. Over arbeid gesproken…

De website leidenamateurvoetbal zag in de pilotfase al het levenslicht, maar het wordt nu menens. Achter de schermen zijn we in de voorbije tijd druk bezig geweest om alles in gereedheid te brengen. Diverse items werden ondertussen geplaatst, ander lees-en cijferwerk zal weldra terug te vinden zijn op de website. Nog even wat punten op de i en vanaf half augustus gaan we ons gereedmaken voor een nieuw seizoen. Dat betekent dat er steeds meer te genieten zal zijn op de site. Vervolgens gaat de competitie van de eerste tot en met de vierde klasse van start in het eerste weekend van september. Vanaf dat moment zal onze redactie veel aandacht gaan besteden aan het regiovoetbal.

 

Onze redactie bedankt de clubs die zich al actief hebben aangemeld en ook de adverteerders die leidenamateurvoetbal.nl een warm hart toedragen krijgen van ons al een dankwoord voor hun support. Zonder de steun van de clubs en de adverteerders zijn we immers kansloos. Mét de steun evenwel, kunnen we er een groot succes van maken.

 

Volg de site, plaats de site bij uw favorieten en geniet per dag meer en meer van alle door ons en de clubs beschikbaar gestelde informatie. Bij vragen, aanvullingen, opmerkingen, suggesties en andere website gerelateerde zaken kan de lezer ons bereiken via het contactformulier.

 

De redactie