Vorige week heeft Arie van Duijn zijn club Oegstgeest te kennen gegeven dat de wegen aan het eind van het seizoen zullen gaan scheiden. De Katwijker is bezig aan zijn derde seizoen en wil op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Van Duijn maakte als speler tien jaar deel uit van de A-selectie van Quick Boys. In 1992 werd hij met de blauwwitten landskampioen. Als trainer kreeg hij in de jeugd de C1 en A1 onder zijn hoede. Met de reserves van Quick Boys behaalde hij liefst vier landstitels. Ook zat hij een halfjaar op de bank bij het eerste elftal, ndat Cees Tempelaar op non-actief was gezet.

Na de periode Nieuw-Zuid kwam de gedreven trainer uit bij KRC, FC Rijnvogels, de zaterdag-en zondagtak van Voorschoten’97 om vervolgens Oegstgeest van de derde naar de tweede klasse te loodsen. Dit gebeurde in het eerste jaar via de nacompetitie. Vorig seizoen kende het seizoen van Oegstgeest pieken en dalen, waardoor de nacompetitie net niet werd behaald. In het huidige seizoen gaat het beduidend minder en is de ploeg van De Voscuyl na tien duels laatste met zes punten. Dit niet in de laatste plaats door achter te blijven in de afwerking, mede veroorzaakt door de afwezigheid van centrumspits Frank Janszen.

Van Duijn, in het bezit van trainersdiploma TC1 en bevoegd om assistent-trainer te worden in het betaalde voetbal, heeft er nooit een geheim van gemaakt om weer terug te willen keren als hoofdcoach van Quick Boys.