dinsdag, april 16, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenDuel Leids elftal tegen RBB vervroegd

Duel Leids elftal tegen RBB vervroegd

-

Aanstaande zaterdag kruisen Rijnsburgse Boys en een Leids elftal de degens bij GHC aan de Vliet. Het duel wordt om 13 uur gespeeld (een uur eerder dan aanvankelijk de bedoeling was) i.v.m. de kraker tussen Quick Boys en Noordwijk, drie uur later.

 

Het Leids elftal staat onder leiding van de trainer van de kersverse kampioen GHC, ofwel Dennis Olman. De nummer drie van de topklasse, met onder meer smaakmaker Kevin Winter in de gelederen, krijgt in te maken met een uitgebalanceerde selectie voetballers van diverse Leidse clubs.

Olmans keuze werd enigszins beperkt, omdat UVS, Lugdunum en DoCos nog verplichtingen hebben in de nacompetitie.

 

,,Gelukkig wist Roodenburg zich te handhaven, want anders was de keuze nog beperkter geweest. Al met al staat er toch een groep spelers met kwaliteiten. Dat is maar goed ook, want we spelen niet bepaald tegen Bal Op Het Dak7.”

 

De samenstelling kwam spoedig tot stand en Olman heeft dan ook trek in de leuke confrontatie.

 

,,Er zijn ook Leidse jongens geweest die zich spontaan aanboden. Die vinden dat toch een eer. Verder kon ik nog putten uit spelers waarmee ik eerder werkte. Wat mij betreft komt er aardig wat volk, want er staat aardig wat op het veld.”

 

Het Leidse elftal zal bestaan uit de Roodenburgers Patrick Heijmans, Mario van der Pluym en Robin Ravensbergen en Jeffrey Looze, Appie Ahannach, Mo Abdellah en Hakim Chatouani van FC Boshuizen. Ook Tim Kluivers (Voorschoten’97), Randy Wolters (Emmen) en Houssin Bezzai (Quick Boys) zullen van de partij zijn. Uit de eigen GHC-selectie zullen Danny Maaskant, Michael de Roode, Michael van Voorthuizen, Mark Ouwerkerk, Michel Schouls en Richard Guffens de ‘uien’ tegemoet treden.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read