Eindelijk een plek waar de regionale voetbalclubs in en rondom Leiden alle aandacht krijgen! Inmiddels hebben al meer dan 10 clubs zich aangemeld en ontstaat er een basis om dit initiatief in augustus door te zetten. Vanaf die periode willen we weer volop verslag doen van wedstrijden in de regio en dan met name van de clubs uit de lagere klassen. Onze redactie heeft als doel om uitgebreid redactionele aandacht te besteden aan de voetbalclubs in de Leidse regio.

Wij roepen alle clubs op ons te ondersteunen met nieuwsfeiten, ideeën, contactgegevens, fotomateriaal en andere relevante zaken. Hierover hebben wij vanzelfsprekend zelf al contact opgenomen met de desbetreffende verenigingen.

Ook stellen wij het zeer op prijs als er voetballiefhebbers in de pen klimmen, of dat nu via of namens een club is of dat je geen voorkeur hebt dan wel verbintenis met een club.

Naast de al zichtbare onderwerpen op de website zal onze redactie de komende maanden de website verder van content gaan voorzien met onder meer de navolgende rubrieken:

1. Speler van de week verkiezing

2. Actuele uitslagen, standen en doelpuntenmakers

3. In de lappenmand

4. Column van de week (met bekende 'voetbaldieren')

5. Toto

6. Uit de oude doos (clubs uit het oude verleden opnieuw belicht)

7. Meer (historische) feiten en cijfers

en nog veel meer………………………………………………………………………………….

Vanaf augustus roepen wij jou op, bij interesse in deze, om contact op te nemen met onze redactie.

de afgelopen periode (deze pilot fase) is nog niet alles gevuld. Achter de schermen zijn wij echter met veel plezier bezig om de website verder te professionaliseren. De redactie zal jullie er gaandeweg meer over informeren. Ons team zal ook zeker open staan voor suggesties en ideeën.

Samen met de clubs, de adverteerders, het lezerspubliek en ons enthousiaste en toegewijde team kijken wij al reikhalzend uit naar de start. De exacte datum zal nog bekend worden gemaakt. Samen gaan we er een succes van maken en we willen de voetbalclubs uit de Leidse regio op onze website een podium geven.

Via onze website is er uiteraard ook een link naar jullie eigen website opgenomen. Het gaat ons immers om het een-tweetje!!

De redactie