Ze hielden hun doel schoon of voorkwamen meer tegentreffers. Ze schakelden hun mannetje uit of gaven de ene na de andere assist. Of ze scoorden of speelden als het cement tussen de linies. De toppers van de week..

 

Eerste en tweede klasse

 

RCL en UDO kwamen afgelopen weekend niet in actie en bleven dus uit de punten. Hun beider inhaalbeurt volgt nog, dus dan kunnen er alsnog punten worden verdiend. Heel kwistig waren de trainers, leiders of anderen trouwens niet afgelopen weekend. Op zich niet heel vreemd, want er gingen nogal wat ploegen onderuit of speelden niet naar behoren. Slechts vier spelers wisten zich in de picture te spelen, onder hen twee toppers uit het algemeen klassement. Het kwartet spelers: Gary Mendes Rodriques (FC Boshuizen), Mark Tetteroo (Oegstgeest), Jochy Sebrechts (UVS) en Edwin de Ridder namens Valken’68. Het mag dus duidelijk zijn dat Tetteroo en Mendes Rodriques verder uitliepen op het ‘peloton’. Dit keer ook het overzicht van de spelers die twee punten mochten laten bijschrijven, als appeltje voor de dorst:  Artan Recica (Valken’68), Johan Koot en Andrew Jansen(SJC), Mohamed Abdela (FC Boshuizen), Dirk Varkevisser en Carl Kraayenoord (FC Rijnvogels), Michael van Voorthuijzen en Mohamed Madani (GHC), Ramon Bakker (Oegstgeest) en tenslotte Benyounes Rhioues en Alex Jansen (beide Roodenburg).

 

Derde en vierde klasse

 

Het klassement voor deze twee klassen is vooralsnog aanmerkelijk spannender. Het is dringen aan de top en bijna wekelijks zien we nieuwe namen aanschuiven. Zeven spelers kregen de maximale buit met drie punten. Zij luisteren naar de volgende namen: Steven de Taeye (Warmunda), Mario van der Pluym (vv Leiden), Jordy van der Hoorn (TAVV), Thijs van Seggelen (ROAC), Daan Lieverse (MMO), Bart Sol (Hazerswoudse Boys) en Joey Rietbroek (DOSR).  Graag zet de redactie deze week ook de ‘tweeverdieners’ even op een rijtje. Daar gaan we: Ralph van Zandwijk en Ruben Dutrieux (ASC), Ed van Houten en Martijn Storsbergen (FC Rijnland), Pieter van Schie (Football Factory), Nick Warmerdam, Roy Dickhoff en Tjeerd Zwaan (Foreholte), Tom Plaisier (Hazerswoudse Boys), Miquel Obregosso Real, Sem Schilthuizen en Leroy Brooks (Leidsche Boys, za), Jordy Paap en Jelle Korbee (Meerburg), Joost van der Bosch (ROAC), Mourad Kaddouri, Youssef Haraoui en Khalid Sabeg (Roodenburg,zo), Hans Coret (SJZ), Bart van der Salm en Tim van Rijn (Stompwijk’92), Mitchel van Wijk (TAVV), Martijn Wansink (vv Leiden), Jeroen van Noord (Warmunda), Robin Stoof, Erwin van der Salm en Ferdy Dreef (Woubrugge). De resultaten van GOL Sport en Alphia zijn niet meegenomen, omdat de gegevens te laat binnen zijn gekomen. Bij de volgende stand zal een en ander zijn verwerkt.

 

Komende vrijdag zullen de twee klassementen weer worden gepubliceerd en zullen ook de doelpuntenmakers weer netjes op een rijtje staan in het topscorersklassement. Bij eventuele geconstateerde foutjes verzoeken wij de lezer dit te laten weten. Onze redactie is natuurlijk niet ‘waterdicht’, maar het kan ook zijn dat de club foutieve informatie heeft verstrekt. Samen komen we er echter wel uit.