Regelmatig zal onze redactie nieuwtjes brengen die via de, aan onze website deelnemende,  clubs binnen zijn gekomen. Uiteraard staan wij altijd open voor meer nieuws. Overigens; de eindredactie is en blijft in handen van leidenamateurvoetbal.nl

Ø      Op het nieuwe complex van FC Boshuizen zal de splinternieuwe tribune de naam van de onlangs overleden Flip Massaar gaan dragen. Een terechte ode aan een man die zich meer dan tachtig (!) jaar verdienstelijk maakte voor zijn cluppie (voorheen LFC).

Ø      Vanuit RCL kwam het bericht dat Bert Brands overleden is. Brands maakte zich onder meer verdienstelijk als scheidsrechter en was tevens lid van de scheidsrechterscommissie.

Ø      LSVV’70 is naarstig op zoek naar (ex) studenten die de club willen komen versterken. Aanwas is hard nodig en wie op zoek is naar gezelligheid en het voetballen op een leuk niveau is, zo meldt de website van de studentenvereniging, van harte welkom.

Ø      De veiling van RCL heeft recent 8.300 euro opgeleverd.

Ø      Roodenburg meldt alvast dat de club in mei 2012 een jubileum viert. De club, begonnen als Voor Ons Genoegen (V.O.G.), bestaat dan 85 jaar.

Ø      De jaarveiling bij FC Rijnvogels heeft 45.000 euro opgeleverd onder toeziend oog van veilingmeester Piet van Dijk

Ø      vvLeiden meldt dat de gemeente Leiden een extra injectie in petto heeft voor het Leidse sportleven van 3, 4 miljoen euro.

Ø      In Valkenburg werd bij Valken’68 ook al een veiling gehouden en hier kwam men onder aan de streep uit op 40.000 euro.

Ø      GHC maakt alvast melding van de Nieuwjaarsreceptie. Deze zal plaatsvinden op 7 januari, van 16 tot 20 uur.

Ø      Supporters van FC Rijnland waren afgelopen zondag blij dat er door de mist weinig werd meegekregen van de nederlaag van hun club, op bezoek bij ASC. Het was, zo viel op te maken uit het betoog, niet om aan te zien.

Ø      Wist u dat de jongste Leidse voetbalvereniging Football Factory en Led Zeppelin iets met elkaar van doen hebben? Nee, kijk dan gerust eens op de site van deze club.

Ø      Op 16 april 2011 won Lugdunum voor het laatst een uitwedstrijd. Tot aan zaterdag althans, Loosduinen werd met 0-4 in de kou gezet.