Komend weekeinde start de topklasse met de competitie. Twee weken later zullen de overige standaardklassen het seizoen openen. Daarom is er nog even tijd om aandacht te besteden aan het bekertoernooi. Onze website zal na het aanstaande weekeinde terugblikken op de duels tussen RCL en DHC en ook zullen we FC Rijnvogels onder de loep nemen, dat op bezoek gaat in de districtsbeker bij Quick Boys.

 

Verder gaat Roodenburg een trainingsweekend tegemoet en daar zal ook aandacht aan worden besteed. Ook is het de vraag hoe Woubrugge en Oegstgeest er voor staan na de eerste drie weken voorbereiding.

 

Het Leidsch Dagblad zal aandacht besteden aan de finale van het Piet Boot toernooi, maar een nabeschouwing zal zeker volgen met GHC en Valken’68.

 

Alsof het nog niet genoeg is zal er ruimte zijn voor bekerduels van LSVV’70 en Football Factory. Tevens zullen alle uitslagen en standen van het bekertoernooi worden gedeeld met het publiek. Stilaan worden er ook andere onderdelen gevuld en komen ook andere clubs aan bod, die nog niet werden vermeld. Ook gaan we terug in de tijd met Gijs Colle en blikken we terug op de prestaties van de regioclubs, gemeten over de laatste tien jaar.

 

Genoeg reden dus om de website te blijven volgen. Blijf er bij, dan weet je wat er speelt in de Leidse voetbalregio.