wim rijnsbergen leidenamateurvoetbalBeste redactie,

,, Ik heb het de laatste tijd enorm druk gehad in een nieuwe situatie als bondscoach van Indonesië en direct stonden er twee belangrijke wedstrijden tegen Turkmenistan voor de deur om naar de volgende ronde te komen voor het WK 2014.

Het is hier nogal chaotisch en ik moet alle zeilen bijzetten om er wat van te maken. Er komt een nieuwe league en een hele nieuwe federatie. Dat heeft echter nogal wat tijd nodig. Met de nationale ploeg zijn we ons nu aan het voorbereiden om straks op 2 september  uit te beginnen tegen Iran. Vier dagen later ontvangen we Bahrein. Ook Qatar maakt deel uit van onze poule. Op 11 oktober krijgen we hen thuis en een maand later spelen we daar onze uitwedstrijd. Dan volgt Iran thuis(15/11) en tenslotte Bahrein uit (29 februari).

Maar dat neemt niet weg dat ik hier in Jakarta de website leidenamateurvoetbal.nl volg als ik een gaatje heb. Ik hoop echt dat de clubs het belang ervan inzien en dat zij volop zullen steunen. Dan ontstaat er echt iets mooi. Alle succes gasten met de werkzaamheden en aan de adverteerders en de clubs: dit prima initiatief moet gesteund worden.”

Leiderdorper Wim Rijsbergen vanuit de hoofdstad Jakarta