ts rijnvogelsHein van Heek wordt de nieuwe trainer van FC Rijnvogels. Met ingang van het nieuwe seizoen zal de huidige trainer van hoofdklasser Voorschoten’97 de taken overnemen van Marchel den Haan, die dit seizoen afmaakt bij FC Rijnvogels na het ontslag van Frenk van der Kleij. De eersteklasser is op dit moment vierde en leider in de strijd om de tweede periode.

Leiderdorper Van Heek is bezig aan zijn derde seizoen bij Voorschoten’97. Eerder werkte hij al bijna vier jaar bij Noordwijk, toen nog hoofdklasser. Daarvoor zat hij al eerder op de bank op Adegeest, maar dan bij de zondagtak. VV Leiden en Meerburg zijn andere clubs waar Van Heek (45) al werkzaam was.
Den Haan, Van der Kleij, Kees Guijt, Melbi Raboen, Arie Lagendijk en Arie van Duijn gingen Van Heek bij de fusieclub voor als trainer.

Voorzitter Niek Jan van Kesteren van FC Rijnvogels over de keuze voor Van Heek: ,,Ik heb hier een heel goed gevoel bij, zoals dat heet. Deze trainer heeft bewezen stabiel te zijn en dat heeft deze club nodig. Met hem willen we de weg omhoog gaan vervolgen. De beslissing is breed gedragen binnen de club. Ik stond trouwens versteld van het aantal trainers dat graag aan de slag wilde gaan in Katwijk. Een mooi teken voor de club.”