Met gemengde gevoelens heeft het thuispubliek van FC Rijnvogels de eerste verrichtingen van de hoofdmacht gadegeslagen. Na een 2-0 voorsprong bij rust, werden de Katwijkers uiteindelijk geklopt door Zevenhoven (2-3).

Veel waarde zal er niet worden gehecht aan de uitslag, maar waar Rijnvogels de laatste jaren zeer sterke beurten neer wist te zetten tegen gerenommeerde amateurclubs, was de start nu beduidend minder. Zevenhoven is een tweedeklasser, die onder meer uit gaat komen tegen Oegstgeest, Valken’68 en Roodenburg.

 

Bij het elftal van Frenk van der Kleij kwamen alle nieuwelingen in actie. Zo maakten Stefan Schaafsma, Sander van der Horst, Mo Moudou, Mitchel Beijersbergen, Martijn Zwaan en Michael Miranda speelminuten.

De op het oude nest teruggekeerde Miranda nam de tweede treffer van de middag voor zijn rekening. Eerder had de topschutter van het vorige seizoen, Marciano Weidum, al gescoord.

 

Aanstaande dinsdag speelt Rijnvogels wederom een thuisduel. Zondageersteklasser SJC is dan de tegenstander. De Noordwijkse ploeg staat dit seizoen onder leiding van Laurens Mouter, de opvolger van Steef Roodakkers.