In het kader van het 75-jarig bestaan zal DoCos komend weekeinde flink uitpakken met een feestdag. Een week later staat er een reünie op het programma bij de roodwitten uit Leiden.

 

In 1936, om precies te zijn op 6 augustus, zag rksv DoCoS het levenslicht. Driekwart eeuw later heeft de vereniging zowel op de zaterdag als op de zondag een eerste elftal in de standaardklasse. Zij komen over twee weken voor het eerst in actie tijdens de eerste competitieronde.

 

 

In het weekend voorafgaand aan de start van de competitie vinden er uiteenlopende activiteiten plaats in de Morsch bij DoCoS. Zo zal er om 16 uur een voetbalclinic voor de jeugd (mini-F tot en met D-jeugd) worden georgansieerd door de selectie. Om 19 uur trappen DoCoS Oud en Feyenoord Oud af voor het klapstuk.

 

 

Tevens zal er op de feestdag aandacht zijn voor het jubileumboek en diverse jubileumproducten. Om de club te supporten is er ook de mogelijkheid om een speciaal arrangement te kopen. Alle informatie hieromtrent is terug te vinden op de website van DoCoS.

 

 

Het is nog niet geheel duidelijk met welke spelers Oud-Feyenoord op de proppen zal komen, maar de Rotterdammers hebben de keuze uit onder meer Pierre van Hooidonk, Paul Bosvelt, Kees van Wonderen, Jean-Paul van Gastel, Gaston Taument, Peter Houtman, André Hoekstra, Joop van Daele, Ruud Heus, Mike Obiku, Kees van Wonderen en Bennie Wijnstekers. Genoeg reden dus om een kijkje te gaan nemen op deze feestdag bij DoCoS.