donderdag, april 18, 2024
HomeTweede klasseRCLRCL weer niet ongeschonden over de meet

RCL weer niet ongeschonden over de meet

-

Voor de vijfde keer dit seizoen haalde RCL niet ongeschonden de finish. Dit keer werd Michel Bloemheuvel na een vermeende slaande beweging van het veld gestuurd met een directe rode kaart. Tevens liep de Leiderdorpse formatie averij op in het duel met DUNO (1-1).

,,Niet de tegenstander is het probleem, maar meer de scheidsrechter. Wij vallen altijd maar aan, maar bescherming genieten we niet”, foeterde broer van en trainer Frank Bloemheuvel.

Voor de pauze kwamen de bezoekers tegen de verhouding in op voorsprong. Nadat RCL kort na rust verder moest met tien man, restte de nummer twee niets anders dan opportuun voetbal. Invaller Nick van der Reijden tekende tien minuten voor tijd voor de gelijkmaker. Daarvoor raakte Nick Permanand de paal en na de 1-1 trof William van Vliet tweemaal de lat voor de onfortuinlijke gastheren. Bij de roodwitten zat topscorer Thom Wijnalda zijn laatste duel uit van zijn schorsing.