Valken’68 speelt komend seizoen weer in de tweede klasse. Na een afwezigheid van twee seizoenen in die klasse werd de formatie van trainer Andries Wendt met groot machtsvertoon kampioen van de derde klasse in het voorbije seizoen.

 

Leidenamateurvoetbal.nl zal Valken’68 nadrukkelijk volgen komend seizoen, maar wil nu nog even terug in de tijd. Een week eerder werden de Valkenburgers al kampioen door een ruime uitzege bij Lugdunum (09 april 2011), maar een week later werd het feest ruimschoots gevierd in het- overigens verloren- thuisduel met Koudekerk. Het feest op het eigen complex was er niet minder om en de tweede en laatste  seizoensnederlaag was al snel vergeten.

Onze redactie wil de club toch nog even in het zonnetje zetten met een aantal alleszeggende foto’s die onze redactie daar ter plekke wist vast te leggen.

 

Voor zover onze redactie weet zag het scorebord er aan het einde van het seizoen nog nooit zo fraai uit voor Valken’68. Zesentwintig duels gespeeld, 19 keer winst, 5 gelijke spelen en dus slechts twee nederlagen. De geelroden lieten de tegenstander 71 keer aftrappen, terwijl Wendts volgelingen slechts één treffer gemiddeld moesten incasseren per wedstrijd.

{moduleID[238]}