HomeVoetbalnieuws-leidenSmullen geblazen bij GHC

Smullen geblazen bij GHC

-

Dennis Olman had zeventig minuten genoten van GHC dat door SVC’08 geen strobreed in de weg werd gelegd (5-0).

De trotse trainer van de tricolores: ,, Een uitslag van 9-0 had niet misstaan en dan hadden we de helft van de kansen nog mogen missen. Binnen tien minuten zat ik bij 2-0 al rustig op de bank. Ongekend, dit GHC is tot veel in staat.”

Richard Guffens en Tim Rietkerk waren verantwoordelijk voor de vlotte voorsprong. Opnieuw Guffens zorgde voor een marge van drie doelpunten halverwege. Na de pauze werd de ploeg van Kat:wijker Piet van Duijn nog verder opzij gezet door Danny Maaskant en weer Rietkerk. SVC, nog niet lang geleden een titelkandidaat werd volledig afgeschminkt.

,,We werden door de KNVB verplicht om te spelen, dus moesten we vanwege de afkeuring van het hoofdveld verkassen naar het kunstgrasveld. Aanvankelijk zag ik dat niet zitten, maar achteraf doe ik er niet zo moeilijk meer over”, glunderde de Haagse oefenmeester.