In de laatste groepswedstrijd leek GHC af te stevenen op een gelijkspel tegen Excelsior’20 uit Schiedam, maar in blessuretijd viel de 1-2.

 

,,We stonden op dat moment teveel naar voren. Marc Ouwerkerk was weg uit positie en zij konden er op rechts vandoor. Ongelukkig dat Max ( Bueno de Mesquita, red.) die bal er inglijdt. Hiermee verspelen we misschien de eerste plaats in de poule, voor wat dat waard is. Het gaat mij veel meer om d emanier van denken. We hadden de 1-1 gewoon moeten vasthouden en dat zou ook in lijn zijn geweest met de verhoudingen”, concludeerde Dennis Olman.

 

Blijft staan dat GHC indruk heeft gemaakt in de bekercompetitie.

 

,,Zeven uit drie had er ingezeten en dan doe je het uitstekend in deze zware poule. In de eerste twee duels waren we enkel effectiever dan nu. Voor rust kregen we namelijk kansen om er 2 of 3-0 van te maken.”

 

Heeft GHC met het basiselftal gespeeld dat de competitie in gaat?

 

,,Nee, we hebben weer wat nieuwe jongens aan het werk gezien. Zo speelde Jim Raaff en keepte Mohammed el Kourai. Marvin Sloos en Mohammed Madani kregen rust en heb ik laten invallen. Michael van Voorthuijzen ging uit voorzorg naar de kant vanwege liesklachten. Met dit team hebben we ook bewezen mee te kunnen en dat is een prettig gegeven. In een seizoen is een brede groep van groot belang.”

 

Staat GHC waar het moet staan inmiddels?

 

,,Deze bekerduels zeggen me niet al teveel. Het is een momentopname en we moeten ons er zeker niet op blindstaren. Toch heeft de groep me andermaal verbaasd. Dat was vorig seizoen al het geval en nu dus weer. We gaan zien waar het ons brengt.”

 

Het openingsdoelpunt kwam op naam van Casper Spaan, die in de ogen van Olman goed voor de dag komt vooralsnog in de GHC-gelederen.