HomeVoetbalnieuws-leidenWeer geen kopje thee met RAS

Weer geen kopje thee met RAS

-

Tumultueus was eerder de eerste helft tussen GHC en het Haagse RAS. De Leidenaren leidden met 1-0, maar de tweede helft werd niet meer gespeeld vanwege een blessure van de scheidsrechter. Het tweede bedrijf in Leiden-Zuid verliep evenmin geruisloos. GHC verloor uiteindelijk met 2-3, maar het resultaat was voor Dennis Olman ondergeschikt.

,,Ik heb me geschaamd om Hagenaar te zijn. Hier ben je niet de hele week voor bezig. Alle fatsoensnormen zijn overschreden door deze tegenstander. Dit is gewoon een vunzige, asociale bende die de winst daarnaast ook niet verdiende. Komt nog bij dat er na de 2-0 van ons niets aan de hand was, maar daarna werd RAS in het zadel geholpen en wij uit balans gebracht met twee zwaar betwistbare strafschoppen tegen binnen drie minuten. Al met al had dit niets met voetballen te maken”, aldus Olman.

Michel Schouls scoorde uit een vrije trap, nadat Michael de Roode dat al vier weken terugdeed in de eerste helft. Binnen drie minuten was het gelijk door twee elfmetertrappen en in de slotfase ging RAS er dus ook nog met de zege vandoor. Namens de Leidse ploeg kregen de verzorger en Olman nog de rode kaart na opmerkingen op de leiding. GHC was al met tien man gestart, omdat Danny Maaskant eerder de rode kaart had gezien.

Tumultueus was eerder de eerste helft tussen GHC en het Haagse RAS. De Leidenaren leidden met 1-0, maar de tweede helft werd niet meer gespeeld vanwege een blessure van de scheidsrechter. Het tweede bedrijf in Leiden-Zuid verliep evenmin geruisloos. GHC verloor uiteindelijk met 2-3, maar het resultaat was voor Dennis Olman ondergeschikt. ,,Ik heb me geschaamd om Hagenaar te zijn. Hier ben je niet de hele week voor bezig. Alle fatsoensnormen zijn overschreden door deze tegenstander. Dit is gewoon een vunzige, asociale bende die de winst daarnaast ook niet verdiende. Komt nog bij dat er na de 2-0 van ons niets aan de hand was, maar daarna werd RAS in het zadel geholpen en wij uit balans gebracht met twee zwaar betwistbare strafschoppen tegen binnen drie minuten. Al met al had dit niets met voetballen te maken”, aldus Olman.