Drie duels gespeeld. Drie keer verlies. Nul keer het doel gevonden en vijftien keer vissen voor de doelman van Football Factory. Laten we zeggen dat het begin van het seizoen van de jonge Leidse club stroef verloopt.

 

Tegen DWO werd het afgelopen zaterdag 6-0 en dus een kansloos Football Factory. Zou je zeggen. Speler/trainer Pieter van Schie sprak desalniettemin over een bizarre wedstrijd.

 

,,Ja, want na ruim een uur spelen stond het 0-0 en kregen wij een strafschop. Kom je dan met 0-1 voor dan moet ik het nog zien. Helaas miste ik de pingel en was het daarna snel over met vier tegendoelpunten in vijf minuten tijd.”

 

Verzachtend is het gegeven dat Football Factory niet tegen de minste ploegen is gestart dit seizoen. ,,Dat klopt. VVSB gaat met de bovenste mee en dit DWO is ook een titelkandidaat. Tegen VVSB bleven we aardig bij en nu dus ook lange tijd. Enkel in het duel met DoCoS gaven we niet thuis. Ten opzichte van vorige week speelden we met zeven andere spelers en in mijn ogen hebben zij het goed gedaan. We gaan vanaf nu echt wel onze punten pakken. Ondanks de cijfers blijf ik er vertrouwen in houden.”