artikel image_LSVV_2LSVV’70 heeft andermaal een bevestiging gekregen dat het een zwaar seizoen is en blijft. De Leidse ploeg dolf ruimschoots het onderspit bij Monster dat zomaar een monterscore had kunnen neerzetten.

Halverwege was het al 4-0 en na de pauze kwam er nog een doelpunt bij. Wim Mugge was blij dat de gastheren het na de pauze wel geloofden en zag zijn eigen ploeg zonder ‘een greintje zelfvertrouwen’ verliezen.

Mugge: ,,Een kansloze nederlaag. Binnen twintig minuten was het voor ons al inpakken en wegwezen. Op alle fronten kwamen we tekort. Het heeft geen enkele zin om heel negatief te worden, want dit heeft ook simpelweg met kwaliteit te maken. Wij worden er ook niet beter van als Alphert Christina, zoals nu het geval was, ontbreekt. We kwamen welgeteld tot drie schoten. Monster was heer en meester, maar ik kan moeilijk inschatten of zij nu wel zo goed waren. Dit zijn niet de ploegen waar wij, normaal gesproken,  punten van kunnen pakken. Ons rest niets anders dan ons te richten op Lugdunum volgende week. Dan weten we beter waar we staan.”

Na de achtste speeldag is LSVV elfde op de ranglijst met zes punten. Loosduinen heeft een punt minder en Lugdunum vergaarde pas vier punten. VCS is zelfs nog puntloos en kreeg al 37 doelpunten om de oren.