HomeVierde klasseRoodenburgRoodenburg in slotfase knock-out

Roodenburg in slotfase knock-out

-

Leiden- Roodenburg is er weer niet in geslaagd de punten thuis te houden. Op eigen veld werd er met 1-2 verloren van Zevenhoven, waardoor het degradatiespook nadrukkelijk blijft rondwaren.

Roodenburg - Zevenhoven
Roodenburg zal de handen ineen moeten slaan
,,Het wordt clichématig, maar deze nederlaag was weer niet nodig. Voor rust hadden we de 2-0 moeten binnenschieten, maar die bevrijdende treffer bleef uit. In de tweede helft gaven we het weg en dat ook nog eens kort voor tijd”, bromde Patrick Heijmans.

Roodenburg was in de eerste helft op voorsprong gekomen na een uitstekende combinatie tussen Erik Lagas en Marvin Bok. Doelpuntenmaker Bok kreeg meer kansen en had bij 1-1, een treffer die vijf minuten voor tijd moest worden geïncasseerd, in de ogen van Heijmans een strafschop moeten krijgen.

,,Dat zit dan ook niet mee en het natuurlijk nog zuurder als je in de extra tijd nog meer ellende oploopt. Ik dacht zelf aan buitenspel bij die 1-2. Gelukkig waren de andere uitslagen niet in ons nadeel, maar we zullen nu maandag moeten winnen van Polanen, zodat je enige afstand neemt van DSVP. We zullen nu moeten hopen op de nacompetitie, want ik vrees dat er niet meer in zal zitten. Gek genoeg hebben we nog wel alles in eigen hand, maar we hadden een makkelijkere weg kunnen kiezen.”