Bij Roodenburg staan er zaterdag tal van activiteiten op het programma, voorafgaand aan het sleutelduel tussen het eerste zaterdagelftal en Haaglandia. Dit is van kracht voor de jeugd, maar ook voor het reserve-elftal.

Afgelopen week gaf het tweede team van Roodenburg het goede voorbeeld door Haaglandia 2 met 7-1 alle hoeken van het veld te latzen zien in de halve finale van de beker. Door dit resultaat zal Roodenburg 2 op 2 juni deelnemen aan de finale in Berkel, voor teams van groep vier. Aanstaande zaterdag speelt Roodenburg 2, voorafgaand aan het hoofdgerecht, tegen ARC 4 voor een promotieplaats naar de reserve tweede klasse. Het gaat hier om een thuis-en uitduel.

Zaterdagochtend organiseert Roodenburg om 10.00 uur een loopclinic voor de E-junioren. Voor de F-junioren staat op hetzelfde tijdstip een penaltybokaal op het programma. Al met al genoeg reden om een kijkje te nemen op het sportcomplex aan de Willem de Zwijgerlaan. Gezien de werkzaamheden aldaar is het wenselijk om per fiets of met de benenwagen te komen. Mocht de auto worden verkozen dan is het raadzaam om de aanwijzingen te volgen op de verkeersborden i.v.m. de omleidingen.