HomeVierde klasseFC OegstgeestOegstgeest heeft geen illusies meer

Oegstgeest heeft geen illusies meer

-

Oegstgeest- Na de thuisnederlaag tegen DUNO zit het seizoen er voor Oegstgeest wel zo ongeveer op. De pijlen waren nog gericht op de derde periode, maar na de 0-2 nederlaag is de lucht er uit bij de formatie van Arie van Duijn.

In de eerste vijfendertig minuten had de wereld er voor Oegstgeest anders kunnen uitzien. Van Duijn telde vijf grote kansen voor zijn ploeg, maar de brilstand bleef overeind staan. Na de plotselinge 0-1 was Oegstgeest de weg kwijt. De tweede treffer, diep in de blessuretijd van de tweede helft, was slechts voor de statistieken.

Van Duijn: ,,We vergaten het duel in ene prima fase te beslissen. In die periode speelden we echt goed, maar het gaat nu eenmaal om de doelpunten.”

Karim Abdalla kreeg de eerste kans maar miste een langere teennagel, Lars van Bommel raakte de lat en ook Roy Dijkstra kwam in scoringspositie. Routinier Remco Visser liet de grootste kansen liggen voor zijn ploeg.

De trainer had zich zitten verbijten, want hij vond de tegenstander zeker niet indrukwekkend. ,,DUNO vind ik vergelijkbaar met RAS en Roodenburg. Daar moeten wij van kunnen winnen, maar we doen dat dus weer niet. Die 0-1 werkte voor ons als een mokerslag. Daarna waren we spoorloos, omdat we zoveel beter waren geweest zonder onszelf daarvoor te belonen. Het zit er voor ons op nu, dat is de realiteit. Neemt niet weg dat we meer dan tevreden zijn met het seizoen en we zullen het GHC maandag heel lastig gaan maken, neem dat maar van mij aan. Duels met streekgenoten hebben vaak wat bijzonders en daarom dagen we GHC uit hier te winnen.”