donderdag, april 18, 2024
HomeIn de schijnwerpersIn de schijnwerpers..7 en 9 april

In de schijnwerpers..7 en 9 april

-

Er is vast nog tijd over voor een zoektocht naar paaseieren, een uitgebreid ontbijt en een momentje van romantiek. Of de meubelboulevard er ook in zit, valt wel te betwijfelen. Er staat een bijna compleet inhaalprogramma op het menu voor de zaterdag en maandag. De krant en deze website zullen daardoor uitpakken met wedstrijdverslagen, terugblikken, meningen en meer van dat alles.

Dit keer maakt onze redactie geen tweedeling, maar zetten we alle duels die belicht gaan worden op papier en op de website gewoon even op een rijtje. De inzet van het een en ander: periodetitels, punten voor lijfsbehoud en andere belangen gezien de diverse ranglijsten.

Zaterdag: ARC- Barendrecht (topklasse), Voorschoten’97- Odion’59 (hoofdklasse), RCL- Smitshoek, GHC- Breukelen en FC Rijnvogels- BVCB (allen 1B), Valken’68- Zevenhoven en Roodenburg- Oegstgeest (2C), Soccer Boys- Koudekerk (3A), LSVV’70- Duindorp en VV Leiden- Lugdunum (3B). In de vierde klasse wordt niet gespeeld voor wat betreft de zaterdagclubs. FC Boshuizen speelt nog de tweede helft tegen Papendrecht, eerder halverwege gestaakt.

Op maandag is het de beurt aan Noordwijk- GVVV (topklasse), FC Boshuizen- VUC en Quick- UVS (1B), SJZ- SEP en DOSR- ROAC (3A) en de beide duels van FC Rijnland, uit bij Altior en thuis tegen Warmunda in 4A. Tevens uit die klasse de Leidse confrontatie tussen DoCoS en Leidsche Boys.

En er komt ongetwijfeld nog meer aan het licht, maar als alles zich laat raden…tja, dat is ook niet leuk. Namens de redactie alvast veel kijkplezier bij het bezoek aan een sportcomplex en mooie dagen toegewenst.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read