hemdvanhetlijf

In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Wekelijks vragen we iemand de hemd van zijn lijf en leren we de speler als persoon meer kennen. In deze bijdrage Denny Nonhebel, speler van vv Oegstgeest.

 

 

 

 HvHL Nonhebel oegstgeest

Denny Nonhebel

8 februari 1989 geboren te Oegstgeest,23 jaar dus. Momenteel werkzaam als koelcellenbouwer waarvoor ik geen opleiding heb genoten. Wel ben ik in het bezit van een HAVO diploma. Ik woon nog bij mijn ouders Rob en Agda Nonhebel in Oegstgeest. Mijn zus Sandra is al weer een tijd het huis uit. Ook ben ik al bijna twee jaar hartstikke gek op mijn vriendin uit Hardinxveld-Giessendam Sandra de Bruin, al het lekkers komt van verre!!

Mijn positie nu binnen het elftal en voorheen gespeeld op andere posities    

Mijn positie in Oegstgeest 1 is zowel voor jullie als voor mij een raadsel. Sinds een paar weken heb ik last van een liesblessure, waardoor ik ook niet meer gespeeld heb. Aangezien we toen volop in de voorbereiding zaten en de trainers( Rob van den Wijngaard en Ton de Rooij) druk bezig waren met het vormen van de naar hun ogen ideale basisopstelling, is het voor mij nog erg onzeker waar ik komend seizoen binnen 1 kan gaan laten zien wat ik kan.

Afgelopen twee seizoenen heb ik zowel op de nummer 8 als de 6 positie( aanvallende en verdedigende middenvelder gespeeld, maar vulde ik ook geregeld de open plekken in bij blessureleed of afwezigheid van mijn teamgenoten.

Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal        

Naast mijn voetbal ben ik ook graag actief bezig. Zo breng ik toch wel een aantal uurtjes in de sportschool door en haal ik geregeld mijn loopschoenen uit de kast. Buiten al dat sporten drink ik ook wel eens een biertje in de kroeg..

 

Hoe zag jouw voetballeven er tot nu toe uit in chronologische volgorde         

Ik ben mijn carrière niet begonnen bij VV. Oegstgeest, maar bij Fiks. Nu zullen een hoop de club misschien niet kennen, dat is ook niet zo gek aangezien het een korfbalvereniging is. Na enkele vergooide jaren(sportief gezien dan)besloot ik dat ik maar eens tegen een balletje aan moest gaan trappen. Ik begon in de E5 daarna de E2, D4, D1, 2 jaar C1, 2 jaar B1, 1 jaar A1, 1 jaar 1, 1 jaar 2

 

 

En de laatste 3 jaar in 1.

 

Benoem je sterke en zwakke punten     

Mijn sterke punten zijn mijn loopvermogen, en mijn gedrevenheid waarvan het tweede ook meteen mijn zwakke punt is. Te gedreven werkt vaak averechts waardoor ik geregeld van trainers te horen krijg meer gedoseerd te spelen.

 

Een leven zonder voetbal         

Het spelletje zou ik gaan missen, maar de gezelligheid eromheen is onmisbaar.

 

Welke trainer is je het meest bijgebleven en waarom

John Manuputty, geweldige vent, zei precies genoeg zinnige dingen op het veld en veel te veel onzinnige dingen buiten het veld en dat bedoel ik in de meest positieve zin.

 

 Wat is jouw idee over de huidige selectie van je club ten opzichte van vorig seizoen

Onze huidige selectie is ten opzichte van vorig seizoen nog meer versterkt met hele goede voetballers. Jongens die vorig jaar vaste kracht waren in 1 moeten het nu doen met een plekkie op de bank of in het tweede elftal. 1 en 2 liggen kwalitatief zo dicht bij elkaar dat alle posities makkelijk dubbel  bezet zijn, en dat bij blessure of afwezigheid er andere spelers ingebracht kunnen worden zonder dat het 1e daardoor maar enigszins verzwakt raakt. De concurrentie strijd zal hierdoor alleen maar toenemen, waardoor het niveau van de trainingen en het spel tijdens de wedstrijd gedurende het seizoen alleen maar  beter zal worden.

 

Aan welke eisen moet een goeie trainer in jouw ogen voldoen

Ik erger me dood aan trainers die vinden dat ze het spelletje hebben uitgevonden en dus niet open staan voor kritiek, zowel positief als negatief. Een trainer moet iemand zijn die in de groep staat, begrijpt wat met welke karakters die te maken heeft en duidelijk zijn visie naar voren brengt richting de groep. Daar buiten is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk dat de trainer een beetje verstand van het spelletje heeft en  dat hij uitstraalt er ook lol in te hebben,  ipv dat hij het alleen doet om een paar uurtjes bij zijn vrouw weg te zijn.

 

Wat zijn je toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten         

Ik ben nooit echt een persoon geweest die een ster was/is het met plannen van dingen, daarop is de voetbal ook zeker geen uitzondering. Omdat ik het nu zo onwijs naar mijn zin heb, voetbal ik misschien nog wel 20 jaar bij de VVO. Het is ook niet ondenkbaar, dat het met een paar  jaar klaar is bij dit cluppie, gezien de plannen die er zijn om op  termijn samen te gaan wonen met mijn vriendin in Hardinxveld..

 

Wat is de meest humoristische belevenis die je ooit meemaakte binnen het voetbal  

Weekendje Breda(Katjeskelder) Het merendeel van de selectie weet wel waarom :D.

 

Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds    

Najaarskampioen D4, Kampioenschap Oegstgeest2, nacompetitie gevolgd door promotie met 1.

 

Wat vind je van leidenamateurvoetbal.nl? Wat lees je vooral.

Je gelooft het of niet, maar na jullie belletje ben ik voor het eerst op de site gaan kijken en het is vooralsnog bij kijken gebleven.

 

Dat wil ik ooit nog wel eens doen         

Parachutespringen lijkt me fantastisch

 

Ik word verdrietig van

Regen op zaterdag  met als gevolg een kruisje bij West 2.

 

Geloof

dat t allemaal wel goed komt..

 

Dat zou de Nederlandse regering moeten aanpakken          

De extreem lage straffen voor misdrijven als: verkrachting/aanranding en pedofilie.

 

Hoogtepunt voor jou van de Olympische Spelen

Ranomi Kromowidjojo: 4x 100 meter vrije slag estafette 3:33.79sec. Brons, 50m vrije slag 24.05 sec Goud met een olympisch record, 100m vrije slag 53.00 sec Goud met een olympisch record. Dit zegt in mijn ogen meer dan genoeg…

 

Hoeveel tijd heb je ingevuld met het EK, de Tour en de OS

Geen Tour, halve Olympische Spelen en het hele EK

Zeldzaam lekker

Southern Comfort cola

 

Daar maak ik me enorme zorgen over

Over helemaal niks

 

Vakantieland, mooiste stad ooit gezien en favoriete stad in Nederland         

Dominicaanse Republiek, Barcelona, Amsterdam.

Grootste ergernis menselijk gedrag      

Mensen die zichzelf helemaal fantastisch vinden.

 

Met deze elf komt Van Gaal er wel

Vermeer, Willems, Viergever, De Vrij, Van Rhijn, Afelay, Snijder, Schaars, Van Persie, Boerrigter, Narsingh

 

Favoriete kleding         

Zwemkleding met een zonnebrilletje…

 

Wat een heerlijke dames

Mijn moeder, zus en vriendin

 

Deze vijf mensen zou ik wel eens willen treffen       

Ik wil niemand teleurstellen dus geen commentaar.

Mijn club eindigt op welke plaats en hoe ziet jouw eindstand eruit van jouw klasse

1.     Lugdunum

2.     Roodenburg

3.     Oegstgeest

4.     Be Fair

5.     DWO

6.     BSC ‘68

7.     Floreant

8.     Haagse Hout

9.     Rohda ‘76

10.  Koudekerk

11.  Ariston ‘80

12.  Kamerik

13.  Zwammerdam

14.  Leiden

(Met de complimenten aan het adres van Wim Visser)