spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon of voorkwamen meer tegentreffers. Ze stonden hun mannetje achterin, strooiden met passes vanaf het middenveld of ze waren levensgevaarlijk voor het vijandelijke doel. De toppers van de week..

 

Eerste en tweede klasse

 

Onze redactie verklapt nog niet of zij het weekelftal hebben gehaald (morgen publicatie via Facebook en aanstaande vrijdag via de website), maar er waren weer voldoende spelers die zich wisten te onderscheiden. Zij kregen de punten en staan er weer beter voor op de lijst of maakten hun debuut. Van die laatste groep geeft onze redactie elke week alvast een inkijkje, zo ook nu. De nieuwkomers op de lijst van deze week zijn: Maikey Parami (UVS, zo), Nick van As (FC Boshuizen), Sander Goudriaan (Kagia) en Robin Noort (Valken’68). De eerstgenoemde is een nieuw talent bij de blauwwitten, Van As en Noort waren langere tijd uit de roulatie maar zijn weer terug, terwijl Goudriaan de concurrentiestrijd in Lisserbroek tussen de palen gewonnen lijkt te hebben. Andere spelers die de laatste weken nadrukkelijk aan de deur rammelen zijn: Jeffrey Nijenhuis van Kagia en youngster Sven Verlaan van UVS. In de top van het klassement is het nog steeds uitermate spannend en tal van spelers bevinden zich ‘op steenworpafstand’ van elkaar. In de top tien is er vooralsnog plaats voor twee spelers van GHC, Voorschoten’97 en Valken’68. De eersteklassers FC Rijnvogels, FC Boshuizen en UVS brengen 1 speler naar voren en dat geldt ook voor tweedeklasser TAVV.

 

Derde en vierde klasse

 

Jaap SchilthuizenZoals te doen gebruikelijk kwamen er in deze twee klassen veel meer spelers bij op de ranglijst, simpelweg omdat er nu eenmaal meer regionale clubs in de derde en vierde klasse uitkomen. De ‘groentjes’ van de week luisteren naar de volgende namen: Nabil Atif (Leidsche Boys, za), Nils de Groot (LSVV’70), Bilal Karasahin (Lugdunum), Jeroen Disseldorp (MMO), Erik van Zeil (ROAC), Omar Tabibi (Roodenburg, zo), Guus de Goede (SJZ), Rob de Jong en Enrico Geus (Stompwijk), Hendrik Boelee en Youssef Harroui (Roodenburg, za), Geert Jan Jonk (Oegstgeest), Ferdy Dreef (Woubrugge), Koos Habraken, Matthew Tamaela en Arthur Schiebroek (allen UDO) en Jerry Matahelumal (Leidsche Boys,za). In de voorbije weken herhaaldelijk opvallend en dus rijp voor een naamsvermelding zijn: Joep van Rijn (MMO), Roy van de Voort (Stompwijk), Mo Naciri (Football Factory), Nicky van Bemmel (Lugdunum) en Jaap Schilthuizen (Leidsche Boys, za/ plus tevens foto). Of de genoemde spelers een basisplaats hebben in het weekelftal? Ga het morgen dan wel vrijdag bekijken! Alphia en Lugdunum zijn met ieder twee spelers vertegenwoordigd in de top tien, terwijl ook Hazerswoudse Boys, Woubrugge, FC Rijnland, Stompwijk, Roodenburg (zo) en Leidsche Boys (za) met 1 speler terug te vinden zijn bij de beste spelers van het moment.