spelersklassement 2012 2013De zesde reeks punten is uitgedeeld en de tussenstand is dus gewijzigd en aanstaande. Zoals te doen gebruikelijk worden de standen elke vrijdag bloot gegeven. Voor nu een summiere blik op de toppers van de week.

 

Eerste en tweede klasse

Donovan ValiesIn deze twee klassen werd beduidend minder gevoetbald dan in de twee andere klassen, maar toch ook hier wat opvallende cijfers en een overzichtje van de debutanten op de lijst der lijsten. Vier spelers kunnen hun naam nu ook terugvinden in het overzicht. Het zijn Duuk van der Meer en Jelle Korbee van Meerburg, Mohamed Berdai van UVS en Mike Verhoek namens SJC. De volgende spelers scoorden voor de derde keer op rij punten: Jelle Clemens (Kagia), Christian Barros (FC Boshuizen), Donovan Valies (UVS, foto) en Jelle Moerman (Meerburg). Ben van der Lans van Kagia scoorde voor de vierde keer in successie punten, terwijl Adem Dogan (FC Boshuizen) dat vorige week al voor de vijfde keer deed. De koploper is evenwel Kevin Robelus van Kagia die zich wekelijks staande weet te houden bij de Lisserbroekers, die vooralsnog weinig plezier beleven aan hun promotie naar de tweede klasse.

 

Derde en vierde klasse

Lang niet alle acteurs kwamen in actie, maar toch werden de nodige punten uitgedeeld. Op de lijst komen zestien nieuwelingen voor. Het gaat om de volgende spelers: Chafik Ochan (DoCoS, za), Mike Armitage (Roodenburg, za), Andreas Sandbergen (UVS,za), Gary Person en Timothy Resopawiro (Football Factory), Marko de Jeu (Alphia), Maurice Luchtigheid (Stompwijk), Chris van Emmerik en Jakko Cats (DOSR), Sam van der Geest en Jacco den Hollander (ROAC), Daaf Mink en Robert Dros (FC Rijnland), Emra Kaya (Leidsche Boys, zo), Jelmer Teutum en Joshua Overvliet (DoCoS,zo). Andere spelers die een vermelding verdienen zijn: Dexter Pardon (FC Rijnland), Arie van der Meer (DOSR) en Joeri van de Salm (Stompwijk). Deze spelers kregen voor de derde keer achter elkaar punten. Na afgelopen weekend hebben Abdou Farhane (Roodenburg, zo), Michel de Kruijf en Michel Nolten (Alphia), Alex Vergeer (UVS, za) en Melvin Dieke een kwartet vol. M.a.w. zij vielen in de laatste vier wedstrijden in de punten! Toch heb je altijd baas boven baas, want Chris Verhoef van Woubrugge en vorige week al Maik Groote van DoCoS (za) werden vijf keer op rij getrakteerd op een schouderklopje. Wat er daardoor in het klassement is verschoven? Daarover dit keer gen woord. Vrijdag zijn alle nieuwe standen en rangen zichtbaar, waarbij dient te worden aangetekend dat er dus clubs en dus spelers zijn die een keer minder in actie kwamen( zie bericht over weekelftal daaromtrent).

 

Alle trainers, leiders en kenners waren op tijd met het doorgeven van punten, dus hierbij een compliment voor deze brave lieden. Scheelt ons een hoop tijd.