spelersklassementEr kwamen maar enkele ploegen in actie afgelopen weekend, maar dat leverde wel weer de eerste punten op van 2012. De nieuwe ranglijst wordt volgende week weer gepubliceerd. Voor nu een summier kijkje naar de punten die werden verstrekt.

Twee spelers kregen de maximale score. Het gaat hier om Adem Aksoy van Roodenburg, die naast een verdienstelijke wedstrijd ook een wonderschone treffer liet aantekenen voor zijn ploeg. De aanvaller schoof zo door naar zeven punten. Ook Frank van der Marel mag een weekje met de borst vooruit lopen. De verdediger van RCL onderscheidde zich en kwam zo ook van de hatelijke nul af.

Ploeggenoot Thom Wijnalda verdiende twee punten en komt nu uit op een totaal van zes. Job Weststrate was niet debet aan de doelpunten van Naaldwijk en hield LSVV’70 lange tijd in de wedstrijd. Ook hij kreeg er twee punten bij en komt op vijf punten uit. Martijn van Leeuwen van Lugdunum steeg ook op de ranglijst met een tweepunter.

De navolgende spelers kregen naast een schouderklop van hun trainer ook nog een punt bijgeschreven: Ricardo van Oevern, Benyounes Rhioues en Patrick Heijmans (allen Roodenburg), Nick Scheurwater (RCL), Peter Du Prie, Michael Halvemaan, Nicky van Bemmel en Nino Poulina (allen Lugdunum), Boris Cammelbeeck, Wouter Huisman, Hubert Meulman en Stijn Kalsbeek (allen LSVV’70).

Hopelijk wordt er komend weekend veel gespeeld en kunnen we volgende week weer de nodige verschuivingen tegemoet zien, alsmede het Elftal van de Week.