jeugdvoetbalopleiding 150Het Leidse UVS en Jeugdvoetbalopleiding werken nauw samen om de onderbouw van de blauwwitten op hoog niveau te brengen. Specifieke coördinatie is daarom een must. De jongste jeugd krijgt veel te maken met goedwillende ouders, extra aandacht is dus noodzakelijk om de jeugdtrainers kennis en kunde bij te brengen.

 

De technische coördinatie zal vanaf dit seizoen worden verzorgd door Jeugdvoetbalopleiding middels het detacheren van een technisch jeugdcoördinator voor de E/F-jeugd. Marcel Rondeltap zal namens Jeugdvoetbalopleiding de coördinatie verzorgen. Doelstelling is om een betere doorstroming van de pupillen naar de junioren te realiseren.
Het coachen en beïnvloeden van de jeugdtrainers en jeugdleiders is een belangrijk middel om in de praktijk de samenhang te vergroten.Woensdag 21 november komen de trainers en leiders bijeen om te komen tot een eenduidige aanpak binnen de opleiding.

 

Daarom is er een jaarkalender met overlegmomenten opgesteld om de jeugdtrainers en jeugdleiders van de onderbouw op dezelfde golflengte te krijgen om het rendement van de jeugdopleiding van UVS te optimaliseren.

 

Zie voor meer informatie over de visie en werkwijze www.jeugdvoetbalopleiding.nl
Steeds meer verenigingen ontdekken de mogelijkheden om op clubspecifieke wijze de jeugdopleiding te structureren.Verenigingen die nadere informatie wensen kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

 

Mark de Horn
Coördinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540