In het derde speelweekend staat er wederom een boeiend programma op stapel. Een overzichtje van de duels van de regionale clubs.

 

Zaterdag

 

Derde klasse

 

Van de Leidse clubs spelen Roodenburg en Lugdunum beiden op vreemde bodem. De blauwzwarters ontmoeten Rohda ‘76. De vereniging uit Bodegraven staat – na twee gewonnen     wedstrijden – gedeeld eerste met Zwammerdam en Floreant, het team waarvan de ploeg van Oegstgeest maart 2011 78 kopiePatrick Heymans, Nouri Essaoui en Henk Buyn afgelopen zaterdag met 4-2 verloor na een vroege rode kaart voor centrale verdediger Bennie Rhioues. De Roodenburgers blijven daardoor nog steeds zonder thuisoverwinning sinds maart (HVC ’10). Lugdunum speelt uit bij regioclub Koudekerk, dat in speelronde twee de eerste drie punten pakte op bezoek bij BSC ‘68. De kikkers, die niet verder kwamen dan een gelijkspel in de stadsderby tegen Leiden (2-2), hoeven aankomende zaterdag dus niet zo ver te reizen. Stadgenoot VV Leiden ontvangt in eigen huis Ariston ’80. De equipe van Fred Filippo won nog niet, maar is nog wel ongeslagen met twee puntendelingen. De Delftenaren daarentegen verloren beide duels (2-4 van Roodenburg) en (3-1 van Zwammerdam). VV Oegstgeest  moet zijn draai nog vinden. Na een gelijkspel met DWO op De Voscuyl (2-2) verloor de ploeg van Rob van den Wijngaard met 2-0 in Waddinxveen bij Be Fair, de ploeg van Ramon Hageraats (vorig seizoen nog op de bank bij Kagia). Kamerik, dat eveneens nog geen drie punten haalde, komt aankomende zaterdag naar Oegstgeest. Wellicht een gewenste tegenstander voor de voormalig tweedeklasser.

Op de foto: Roy Dijkstra, aanvaller van VV Oegstgeest.

 

Zondag

 

Derde klasse

Het programma in 3A ziet er voor speelronde drie zo uit: FC Lisse – Stompwijk, Alkmania – ROAC, UDO – Den Hoorn, MMO – Teylingen, NSV ’46 – Alphen, Foreholte – SJZ, VCS – DOSR.