In het seizoen 2013-2014 zal Paul Pikaar niet langer de trainer zijn van Floreant-zaterdag. De oefenmeester heeft te kennen gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

 

De technische commissie van de zaterdagafdeling, de zaterdagcommissie en het bestuur van Floreant respecteren zijn besluit, maar betreuren dat wel, want Pikaar heeft aansprekende resultaten geboekt in de afgelopen anderhalf jaar. In het lopende seizoen 2012-2013 is Floreant de ongeslagen koploper in de derde klasse A en werd het winnaar van het eerste periodekampioenschap. Floreant heeft dus alle kans om dit seizoen al de tweede klasse te bereiken, wat ook de ambitie van het bestuur is van de Boskopers. Pikaar was eerder onder meer, naar volle tevredenheid,  werkzaam bij VV Leiden.

 

Een korte reactie van de succesvolle trainer: ,,Ik zoek nu naar een club die veel op heeft met de eigen jeugd en werkt met een vaste kern in de selectie. Mijn kwaliteiten zitten in het beter maken van een bestaande groep spelers met een herkenbare speelstijl.”