vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenGering inhaalprogramma aanstaande

Gering inhaalprogramma aanstaande

-

De kans dat er komend weekeinde gevoetbald kan worden is weer enigszins aanwezig. De temperatuur is weer aangenamer, de sneeuw verdwijnt en een algehele afgelasting lijkt niet in de maak. Of alle velden evenwel speelklaar zullen zijn, blijft de vraag. Toch kijkt onze redactie vooruit met een overzicht van de duels die gepland staan. Veel clubs blijven vooralsnog sowieso aan de kant, want het inhaalprogramma is beperkt.

Enkel in de top-en hoofdklasse is er een compleet programma. ARC kruist de degens met Barendrecht, FC Lisse ontvangt Excelsior’31, Noordwijk is gastheer voor GVVV en Rijnsburgse Boys en Katwijk gaan een heuse burentwist uitvechten als het allemaal mee zit. Op zondag gaat VVSB in Cuijk op bezoek bij JVC. In de hoofdklasse zaterdag staan Quick Boys- Volendam, Voorschoten’97- Odin’59 en Zwaluwen’30 versus Ter Leede gepland. Op zondag speelt Alphense Boys thuis tegen Elinkwijk in de hoofdklasse A.

Onze regioclubs daaronder die mogelijk in actie komen op een rijtje:

Zaterdag:

1B: Alexandria’66- GHC
2C: Zevenhoven- Roodenburg, Gouda- Valken’68
4A: Football Factory- DoCoS

Zondag:

4A: Altior- FC Rijnland

Zoals het er nu naar uitziet, komt het gros van de clubs volgende week wel weer in actie tijdens wederom een inhaalprogramma.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read