jeugdvoetbalopleiding 150Jeugdvoetbalopleiding organiseert gratis clinics voor de jeugd om kennis te maken met de voordelen van specifieke techniektraining. Aanstaande vrijdag kan de jeugd terecht op de locatie van Meerburg en op zondag op de velden bij Bernardus.

 

Op vrijdag 7 september zal er een gratis voetbalclinic worden georganiseerd voor kinderen vanaf zes tot en met veertien jaar .
De techniektrainers zijn zeer ervaren en kunnen alle jeugdvoetballers vooruitgang laten boeken. Iedereen kan morgen gratis deelnemen vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur op het kunstgras van Meerburg.

 

Op zondag 9 september zal er een gratis voetbalclinic voor kinderen vanaf zes tot en met zestien jaar plaatsvinden op het complex van Bernardus in Hazerswoude-Rijndijk.
Ook hier zullen speciaal aangestelde techniektrainers de fijne kneepjes bijbrengen, om de jeugd voetbaltechnisch verder te laten ontwikkelen.
Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen zondag gratis deelnemen vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur en vanaf 11.00 uur – 12.00 uur de jeugd vanaf tien jaar tot en met zestien jaar.
De organisatie is in handen van de stichting Jeugdvoetbalopleiding.

 

Iedereen kan zich hier voor op geven: je hoeft dus niet lid te zijn van een specifieke vereniging. Voor eventuele vragen kan men contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl.

 

Kinderen kunnen vrijblijvend kennismaken met de techniektraining tijdens deze clinic. Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede.

 

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.
Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door deze veelzijdige techniektraining. Maak gebruik van deze unieke kans!

 

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540