jeugdvoetbalopleiding 150Op woensdag 20 februari 2013  zal er op het complex van UVS , tijdens de voorjaarsvakantie, een unieke Jeugdvoetbaldag plaatsvinden. De organisatie is in handen van Jeugdvoetbalopleiding.

 

Een toenemend aantal verenigingen maakt gebruik van de mogelijkheid om een volledig georganiseerde jeugdactiviteit voor haar jeugdspelers op de eigen locatie via Jeugdvoetbalopleiding.nl te laten plaatsvinden.

Voordeel om dit uit te besteden is dat een gemiddelde vereniging al haar handen vol heeft om de dagelijkse gang van zaken binnen de jeugdafdeling met haar vrijwilligers draaiende te houden, maar ook haar jeugd iets extra’s wil bieden op een wijze die aansluit bij de belevingswereld van de hedendaagse jeugd. Gebleken is het aanbod van hoogwaardige activiteiten waarbij aansprekende techniektrainingen, spelvormen en wedstrijdvormen onder leiding van deskundige trainers tot de verbeelding spreken.
 

Er zijn vele mogelijkheden:

# Jeugdvoetbaldagen
# Jeugdvoetbaldag
# Jeugdvoetbalmiddag
# Jeugdkeeperdag
# Vriendinnendag
# Diverse clini’s

 

Doelstelling is om maatwerk te leveren aan de hand van de specifieke wensen en behoeften van de vereniging. De inhoud en de kwaliteit van de geboden activiteiten is een happening voor de jeugd en een mooi visitekaartje voor de jeugdafdeling van de vereniging, hetgeen ook de aantrekkingskracht van de vereniging sterk vergroot.

Op woensdag 20 februari 2013, tijdens de voorjaarsvakantie, kan de jeugd zich bij UVS in de Leidse Kikkerpolder uitleven.
Verenigingen die meer willen weten over de diverse mogelijkheden kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding>

 

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540