Gisteren waren alle antwoorden al te lezen op de 71-punten quiz. Onze redactie heeft alle inzendingen nagekeken en de winnaars zijn bekend. Tal van supporters, spelers en oud-spelers namen de moeite om deel te nemen en dat stelde onze redactie zeer op prijs!!!

Uiteindelijk was er welgeteld 1 deelnemer die alle vragen juist wist te beantwoorden en dus uitkwam op de maximale score van 71 punten. Het gaat hier om Stompwijk’92 speler John Onderwater. Hulde John!!

Zoals eerder gesteld zouden wij enkele prijsjes beschikbaar stellen. Zo kreeg Onderwater ondertussen onder andere twee tickets voor de basketbalwedstrijd van ZZ Leiden vanavond in Europees verband. Onze redactie heeft nu nog vier deelnemers die in de prijsjes vielen. Met hen zal spoedig contact worden opgenomen voor de afwikkeling.

De top 5 zag er als volgt uit:

1 John Onderwater

2 Herman van Marwijk

   Mario van der Pluym

4 Hans van Marwijk

5 Kees van Tongeren

Zij scoorden allen ruim boven de zestig punten, een aantal dat door anderen niet werd gehaald. Maar we weten het: “Deelnemen is belangrijker dan winnen” (Baron de Coubertin).
Wel was het jammer dat een aantal deelnemers deelnam aan deel 1, maar deel 2 liet lopen. Onder hen een aantal hoogvliegers.

Overigens stond er gisteren een foutje als antwoord bij vraag 14. Dat is al gewijzigd. Wil Henskens was het enige juiste antwoord op de gestelde vraag. Voor het klassement had een en ander geen gevolgen.

Nogmaals alle felicitaties aan de prijswinnaars. Een prijsje en eeuwige roem voor John, Herman, Mario, Hans en Kees.