ts-leidscheboysIn de vierde klasse A zaterdag heeft Leidsche Boys de topper bij Blauw Zwart in winst kunnen omzetten (1-3). Eerder dit seizoen werd nog verloren, maar de roodwitten doen ondertussen serieus mee om de bovenste plaatsen. DWO blijft de grootste titelkandidaat. In Leiden werd met niet minder dan 0-10 gewonnen van het arme Football Factory.

Grote man bij de ploeg van Henk de Cler was doelpuntenmachine Leroy Brooks. Hij voegde drie doelpunten toe aan zijn al aanzienlijke aantal doelpunten. De eerste treffer kwam een klein kwartier na rust tot stand na een prima combinatie tussen Youssef en Issam. Een kwartier voor tijd vuurde Sem Schilthuizen een vrije trap af, die door de Wassenaarse doelman slecht ten dele kon worden gekeerd. Haantje de voorste Brooks profiteerde.

Even later was een foutieve aanname achterin fataal voor de 1-2, maar uiteindelijk besliste Brooks het duel definitief, na goed voorbereidend werk van Khalid Maayad. In het stevige duel werden zeven gele kaarten uitgedeeld. Leidsche Boys heeft nu nog slechts drie punten achterstand op Blauw Zwart, maar nog wel zes op DWO uit Zoetermeer.