Creativ EventZ logoEerder deze week maakte onze redactie al bekend dat leidenamateurvoetbal.nl en CreativEventz een overeenkomst hebben gesloten voor het seizoen 2012-2013. Dit evenementenbureau uit Alblasserdam wil zich graag verbinden aan de website en aan de voetbalclubs uit de Leidse regio.

Eerst even een korte opsomming van de activiteiten die CreativEventZ onder meer op touw zet:

>  Outdoor events in de Duitse Eifel of in Tsjechië
>  Een citytrip naar Krakau met alle excursies w.o. museum Auschwitz/Birkenau
>  Trainingskampen in zomer of winter op diverse locaties in Europa voor alle sportteams
>  Een teambuilding/training voor bedrijf of sportteam
>  Teambuilding en bedrijfsuitjes in de Biesbosch te Dordrecht
>  Bedrijfsuitjes op een door u gekozen locatie
>  Wintersport voor bedrijven tegen scherpe prijzen in Polen of Tsjechië
>  Vrienden/vrijgezellen weekend in Krakau, Barcelona of  in de Eifel

Tal van bedrijven, particulieren maar vooral sportclubs maakte al gebruik van de aantrekkelijke aanbiedingen en blijven doorgaans ook terugkomen voor een evenement.

Afgelopen seizoen heeft leidenamateurvoetbal.nl een spelersklassement in het leven geroepen (de prijsuitreiking van dit veelvuldig gevolgde item zal plaatsvinden op 10 juni)  en in het tweede seizoen zal de redactie hiermee doorgaan. Ook zal er een Club van het Jaar worden gekozen op basis van een aantal criteria (hierover meer in augustus). CreativEventZ  en leidenamateurvoetbal.nl zijn overeen gekomen dat de Club van het Jaar een Event zal winnen! De clubs die meedoen aan het spelersklassement in het seizoen 2012-2013 kunnen meedingen naar deze prijs.

Kortweg ziet het geplande weekend er als volgt uit:

Aankomst op vrijdag namiddag: 2 overnachtingen,  in 3 maal 8 persoonsblokhutten, outdoor events, dit weekend is beschikbaar in de maanden mei / juni/ augustus 2013. Het vervoer van en naar de locatie is voor rekening van het team alsmede het eten. Er is een grote keuken en barbecueplaats bij de blokhutten alsmede een toiletgebouw. Teams mogen de prijs aan een ander team binnen de vereniging weggeven als de minimum leeftijd maar 14 jaar is. Zo kan een team dus een prijs winnen maar ook zelf binnen de club het team van het jaar kiezen. Teams die zich schuldig maken aan negatieve reclame , zoals wangedrag of molestaties van scheidsrechters/of toeschouwers zijn direct uitgesloten.

Leidenamateurvoetbal zal regelmatig nieuws betreffende CreativEventZ plaatsen, dit nieuws wordt aangeleverd door CreativEventZ. Tussentijds kunnen clubs zodoende op de hoogte blijven van de activiteiten en er zal dus ook gelegenheid zijn, naast het winnen van de prijs,  om zelf een Event te kiezen in bijvoorbeeld de winterstop.