Hoewel er nog maar weinig werd gespeeld in de eerste tot en vierde klasse, waren er toch enkele spelers die nadrukkelijk van zich deden spreken. Richard Guffens zette zijn handtekening onder zijn tweede seizoenshattrick namens GHC. Chris van Empel had al wel viermaal twee keer gescoord voor de zaterdagtak van DoCoS, maar dit keer nam hij ook drie treffers voor zijn rekening. Binnen driehonderd tellen nog wel!

Het genoemde tweetal kwam daarmee met stip uit op een klassering bij de beste tien schutters. Zij kwamen op gelijke hoogte met Martijn van Leeuwen van Lugdunum en met Thijs van Seggelen van ROAC. Melvin van Gent is nog niet terug te vinden in de bovenste regionen, maar de jongeling van DoCoS wist wel eveneens driemaal te scoren.

De nieuwe stand zal komende vrijdag weer worden gepubliceerd en dan gaat onze redactie er zomaar vanuit dat er komend weekend weer massaal zal worden gescoord. Inmiddels zijn er al 433 spelers terug te vinden op de ranglijst. Uiteraard is onze redactie wel afhankelijk van juiste informatie vanuit de club. Mochten er toch onjuistheden terug te vinden zijn dan zien wij een mailtje graag tegemoet: redactie@leidenamateurvoetbal.nl