ts-koudekerk2In de derde klasse A lijkt het lek bij Koudekerk boven. Voor de winterstop werd al afgesloten met twee zeges op rij, maar daar kwam na zaterdag een derde bij. Van kampioenskandidaat CVC Reeuwijk werd geen spaan heel gelaten (6-1).

,,Dit was pure revanche op de zwaar onterechte nederlaag in de uitwedstrijd. Een heerlijk gevoel om verder te gaan waar we gebleven waren in de slotfase van de eerste competitiehelft”, sprak Rick van Tol met grote tevredenheid. Oege Pennin (2), Van Tol (2) en Ruben van de Berg (2) schoten een half dozijn vol.

,,Enkel bij 6-0 hebben we wat weggegeven, voor het overige waren we heer en meester. Eigenlijk kwam de winterstop al ongelegen, maar de vorm is er nog steeds. De sfeer is beter dan ooit tevoren en het zelfvertrouwen is helemaal terug. Als je bijvoorbeeld zag hoe Roy van de Berg speelde op het middenveld…echt super.”

Enige smet op het Koudekerkse succes is het feit dat Jarno Verweij noodgedwongen is gestopt. Onlangs liep hij de zoveelste knieblessure op, waarna de technicus de brui er aan heeft moeten geven.