ZZ Leiden banner 150x150Wellicht is het u al opgevallen, maar sinds kort kunnen er ook kaarten worden besteld via onze site voor de Leidse trots: basketbalclub ZZ Leiden. Uiteraard kan de lezer met de link (rechts op de homepage) ook direct terecht op de website van ZZ Leiden. Hoewel het hier om twee verschillende sporten gaat, kan niet worden ontkend dat de basketbalclub de voorbije jaren (net als vroeger) een grote aantrekkingskracht heeft op voetballiefhebbers uit Leiden en omstreken.

 

Daarnaast liet het bestuur van ZZ weten dat zij grote waardering hebben voor het initiatief dat vorig seizoen van de grond is gekomen om een regionale voetbalwebsite in het leven te brengen. Het doel van ZZ Leiden en van deze website is eigenlijk ook het hetzelfde: Leiden en omstreken in sportief opzicht op de kaart zetten.

 

Het spreekt voor zich dat onze redactie verguld is met de samenwerking. Op regelmatige basis mag onze redactie voetballers en supporters trakteren op een avondje ZZ en die staan garant voor een avondje plezier, sfeer en hoogstaand basketbal. Binnenkort, voor de volgende thuiswedstrijd, zal er weer een aankondiging worden geplaatst op deze website. Oefen gerust alvast: LEIDUHHHH…