Meerburg, het complex is net aan gelegen buiten Leiden, organiseert in samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding.nl net als in de voorgaande jaren techniektrainingen voor de jeugd vanaf vrijdag 28 september, dit 10 weken lang. De animo is zo groot dat de cursus al bijna vol is. Maar er is dus nog plaats en dat met een aanbieding! Lezers van deze voetbalwebsite krijgen reductie van 10%.

 

De techniektraining is voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal starten op vrijdag 28 september en duren tot 9 december. De techniektrainingen zullen worden verzorgd door ervaren techniektrainers.
De trainingen zullen worden gegeven om het volgende tijdstip: 17.30 – 18.30 uur.
Normaal bedraagt de cursusprijs Euro 100,- maar voor lezers van deze site slechts Euro 90,-.

 

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick -en rushvoetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede.
Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining.

 

Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op. Ook jeugdspelers die geen lid zijn mogen zich opgeven voor deze unieke cursus onder leiding van professionele techniek-trainers via info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Jonge kinderen kunnen spelenderwijs dankzij deze kind vriendelijke benadering snel de technische vaardigheden onder de knie krijgen.Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar om aan te melden…dus laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan.

 

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl